Het boek LEVENSVITAMINEN is verkrijgbaar !!! ( 04-07-2014 )

 

 

Na 5 jaar denken en schrijven is het zover, het boek ‘Levensvitaminen’ is er.

Levensvitaminen is een boek  voor vaders en moeders om hen te inspireren dat ze elke lastige situatie aankunnen. Oprichters van stichting De Regenboogboom, Renée en Evert-Jan van Zandvoort hebben het boek geschreven.  Het zijn de stemmen, ogen en verhalen van duizenden kinderen en hun ouders die in dit boek doorklinken. Het boek bevat vele persoonlijke ervaringen, praktische voorbeelden voor vaders en moeders en leuke opdrachten om met hele gezin te doen.
 

Presentatie 

Samen met 200 gasten, waaronder vrijwilligers, familie en vrienden, vierden Renée en Evert-Jan hun boek in Hilton Royal Parc in Soestduinen. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de familie Van Beuningen. Het gezin is in aanraking gekomen met de Regenboogboom toen hun zoontje Bram opgenomen was in het Radboud UMC in Nijmegen. Vader Jeroen vertelde hoe hun gezin baat heeft gehad bij de werkwijze van de Regenboogboom, een verhaal wat alle aanwezigen ontroerde.

 

Boek voor gezinnen 

Van de vijf gezinnen die te maken krijgen met een kind met een ernstige ziekte, trauma of handicap, gaan er naar schatting uiteindelijk vier uit elkaar. Dat is nogal wat. Als gezin heb je wensen en dromen voor nu en voor de toekomst. Met het boek ‘Levensvitaminen’ willen we ouders het gevoel teruggeven dat ze het samen aankunnen.

Het boek is te bestellen via www.levensvitaminen.nl 

© 2012 - 2019 Regenboogboomkristallen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel