De oprichters van de Regenboogboom

 

 

Hoe het begon

 

 

Oprichters Renée en Evert-Jan van Zandvoort kwamen in 1990 voor het eerst in contact met de Regenboogboom in Engeland. Een sticker met de  tekst 'I have been under the Rainbowtree' trok hun aandacht. Zo maakten zij  kennis met Holly en haar wens dat alle kinderen de weg naar hun eigen  Regenboogbos ontdekken.

Regenboogboom in Nederland

Het verhaal ontroert hen en inspireert hen de Regenboogboom in Nederland te introduceren. In 1992 is de Nederlandse organisatie een feit en leggen zij samen met twee Engelse vrijwilligers hun eerste ziekenhuisbezoek af in het AMC in Amsterdam. De stichting groeit uit tot een landelijke organisatie van formaat. Vandaag de dag bezoeken de 170 vrijwilligers meer dan 7000 kinderen per jaar.

De oprichters

 

 

Evert-Jan en Renée van Zandvoort zijn sinds 1986 samen en trouwden in 1990. Met  hun hondjes Fay en Prins wonen ze in Soest. Civieltechnisch ingenieur Evert-Jan  (1961) volgde in 2006 een opleiding tot integratief kindertherapeut en wijdt zich  volledig aan Stichting de Regenboogboom.

Renée (1962) is van huis uit beeldend kunstenares. Zij verdeelt haar tijd tussen de  stichting en haar werk als imagocoach voor haar bedrijf Su Misura. Haar opleiding tot  NLP master-advanced coach komt haar in beide functies van pas.

Dat het leven geen garanties biedt ervaren zij in hun werk voor de Regenboogboom dagelijks van heel dichtbij. Het is hun droom alle kinderen van de wereld te laten schitteren en te laten ervaren dat ze de kracht hebben om alle uitdagingen aan te kunnen.

© 2012 - 2019 Regenboogboomkristallen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel